Jullie gaan trouwen! En willen toffe trouwbloemen 

PeetPlukt natuurlijke veldbloemen voor je bruiloft

Je gaat trouwen! Dan wil je bloemen die jullie feestelijke dag kleurrijk onderstrepen. Voel je voor losse, luchtige en natuurlijke veldbloemen op je bruiloft? Dan ben je bij PeetPlukt in Amersfoort aan het juiste adres.

Ik ben nieuwsgierig naar jullie plannen en zit graag met je om tafel om ideeën uit te wisselen. De invulling gaat bij mij nooit volgens een dichtgetimmerd plan maar juist lekker organisch. Een mooi los (veld) trouwboeket voor de bruid? Een lieve flowercrown voor de bloemenmeisjes? Strooibloemen, grote vazen met bonte veldboeketten, tafelstyling met bloementoefjes – alles kan.
trouwbloemen bruiloft trouwen
bruidsboeket trouwen trouwbloemen Amersfoort
Trouwen veldbloemen bruiloft Amersfoort tuinfeest bloemen

Veldbloemen

Vaak bekijken we samen de locatie. Trouwen jullie in een weiland, op een boerderij of in een tent? De ervaring leert dat tijdens zo’n bezoek de leukste ideeën naar boven komen. Vaak wordt dan ook meteen helder wat jullie zelf willen doen en waarbij jullie mijn hulp kunnen gebruiken.

Organiseer je een ander feest of bijvoorbeeld een evenement met een duurzaam thema? En wil je ‘iets met veldbloemen’ en de aankleding van de ruimte, maar heb je geen flauw idee hoe? Ook daarbij denk ik graag met je mee.
Bekijk meer PeetPlukt trouwbloemen 


Werkwijze

We spreken elkaar eerst even telefonisch om te horen of de veldbloemen van PeetPlukt bij jullie trouwdag passen. Daarna plannen we een persoonlijk gesprek. We ontmoeten elkaar in mijn atelier en smeden samen leuke plannen voor de trouwbloemen. 

Welke veldbloemen en kleuren passen bij jullie? Waar worden jullie blij van? Hoe zien jullie jullie trouwdag voor jullie? Welke sfeer willen jullie? Wat heeft jullie trouwlocatie nodig? Ik luister naar jullie wensen en denk met jullie mee. Na ons gesprek maak ik een Plan van Aanpak (leuk met plaatjes) en offerte op maat. 
Bruidsboeket trouwbloemen bruiloft bloemen Amersfoort

PeetPlukt brengt trouwbloemen in:  

Amersfoort 
Leusden
Achterveld 
Stoutenburg 
Soest 
Baarn 
Hilversum
Utrecht
Zeist

eigenlijk door het hele land ;-)

Lieve woorden

 • Lieve Peet, wat was het prachtig! 🤩 We hebben zo enorm genoten en jouw bloemen waren zo’n mooi natuurlijk onderdeel van alles, echt fantastisch! Marisca & Joost
 • Lieve Peet, ONTZETTEND bedankt voor de werkelijk prachtige bloemen, ongelooflijk wat het met me heeft gedaan! Op het moment dat ik mijn bruidsboeket kreeg voelde ik me verzachten, hoe bijzonder is dat. Zoo mooi op mij afgestemd, voel me heel dankbaar. Alle andere bloemen hebben ook zo meegedragen in de sfeer van de hele dag. Liefs Christiaan en Helma
 • "Peet wat een prachtige bloemen heb je verzorgd! Echt super mooi!"
  Veronique & DirkJan // trouwbloemen
 • "Ontzettend bedankt voor alles wat je voor onze wedding gedaan hebt! Zo leuk dat je ook zo enthousiast bent over alles! 
  Bedankt dat je onze dag nog specialer hebt gemaakt! Veel liefs"
  Thomas & Madelon // trouwbloemen
 • "Peet, het bruidsboeket, je maakt me zo gelukkig. Zo ontzettend mooi! En die vaasjes! <3 
  Mega bedankt voor alles."
  Jesper & Amber // trouwbloemen
Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram