Groen styling

Jouw huis of werkplek kan wel wat meer groen gebruiken, maar je hebt geen idee hoe je dat aanpakt. Af en toe koop je een lading planten, maar echt gezellig staat het niet, en na een paar weken zien ze er ook niet al te best meer uit.

Laat mij met je meedenken. Welke planten staan waar het leukst? Zijn de planten ook gelukkig op de plek waar ze staan? En hoeveel liefde en water hebben ze nodig? Ik geef je advies zodat ook jij groene vingers krijgt! ;-)

Een groene werkplek

Ook kantoren neem ik met plezier onder handen. Kantoortuinen met van die grote bakken gevuld met bruine hydrokorrels doe ik niet, maar een kleinschalige werkvloer tover ik met liefde om tot een fijne werkplek met groene knapperds.
Laten we elkaar even ontmoeten
Ben je toe aan een grotere make-over van je huis, een combinatie van styling en groen? Ik werk nauw samen met Liberty Lifestyle. Samen geven we je complete interieur een stralende make-over.

Wil je geen uitgebreid advies, maar ben je wel op zoek naar planten voor je urban jungle? Loop even langs bij BLUR. Hier vind je een toffe selectie planten en bloempotten.
Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram