Hallo, ik ben Peet!

Ik woon aan de rand van het centrum van Amersfoort in een huis van begin 1900. Met een heerlijke grote stadstuin vol met (pluk)bloemen. Als het even kan, ben ik daar buiten, samen met onze twee katten en de leukste en beste masseur van Amersfoort; mijn man Steve.

Ik ben ooit opgeleid tot radiojournalist en werkte onder andere voor Vroege Vogels. Door mijn baan bij een duurzaam ondernemer raakte ik ‘groen’ geïnspireerd en vervolgens werkte ik met grote toewijding voor een goed doel op de communicatie.

In 2016 besloot ik het roer om te gooien en mijn groene hart te volgen. Na een opleiding in Aalsmeer, vertrouwend op mijn groene vingers en aangemoedigd door mijn fans, startte ik PeetPlukt. Inmiddels heb ik mijn eigen herkenbare stijl: los, luchtig en natuurlijk.

De ene dag verzorg ik bloemen voor een afscheid, de dag erop maak ik toffe kransen. In alle vroegte op inkoop op de veiling, een kop koffie met een ontwerper en praten over samenwerken, een workshop op een nieuwe plek, mooie trouwbloemen plannen smeden met een bruidspaar op de trouwlocatie.

Die afwisseling en dat maatwerk, op locatie of in mijn fijne atelier in hartje Amersfoort, daar word ik blij van. Wat kan ik voor jou betekenen?
Tot snel!
Peet


PS: Peet komt van Petra ;-)
Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram