afscheidsbloemen uitvaart bloemen Amersfoort

Afscheidsbloemen voor een liefdevolle uitvaart

natuurlijke bloemen, los en luchtig geschikt

Als je afscheid gaat nemen van een dierbare, dan heb je veel aan je hoofd en je hart. ‘De bloemen’ voor de uitvaart, staan dan niet bovenaan je lijst. Dat wil je uitbesteden aan iemand die haarfijn aanvoelt wat bij jullie past. PeetPlukt afscheidsbloemen in Amersfoort.

Wil je geen rouwstuk maar iets luchtigs, natuurlijks en kleurrijks? Denk aan een tuintje met veldbloemen op de kist of een wolk van bloemen erboven. Of misschien juist klein, met bloementoefjes aan de wilgentenen mand, en strooibloemen voor de (klein)kinderen. Of we zetten vaasjes op de kist waar iedereen een meegebrachte bloem in kan zetten. Of......

Iedere uitvaart is anders. Zijn bepaalde kleuren of bloemen favoriet? Was er een lievelingsschilderij? Is het een natuurbegrafenis? Is er een tuin waaruit ik een aantal bloemen kan verwerken in het mooie en losse kisttuintje?
Je kunt er gerust op zijn dat mijn werk naadloos aansluit bij jullie wensen. Het verzorgen van afscheidsbloemen vind ik een waardevol onderdeel van mijn vak. Dat heeft voor mij met zingeving te maken. Samen bespreken we hoe bloemen een troostrijke bijdrage kunnen leveren aan dit liefdevolle moment.

Voor elk afscheid koop ik speciaal de bloemen vers in. En ik zorg dat de afscheidsbloemen op hun mooist zijn op de dag zelf.
afscheidsbloemen uitvaart Amersfoort
Meer PeetPlukt afscheidsbloemen

Lieve woorden

 • "Een kisttuintje. Je hebt er echt iets moois van gemaakt, precies zoals ik het me voorstelde (voor zover dat kan bij een afscheidsstuk voor je moeder). Het idee dat de basis ervan uit mijn moeders eigen geliefde tuin kwam, handgeknipt en -geoogst door jou, vond ik zo’n mooi idee. Pas toen we de kist over het hobbelige tuinpad reden begreep ik wat je bedoelde met ‘beweging’ in de bloemen. Dank voor je creatieve werk, Annephine"
 • "We waren ontzettend blij met het tuintje en de drie bosjes. Dankjewel voor je inleving om zo een mooi stuk voor ons en mama te maken."
  Roosmarijn // Kisttuintje en veldboeketjes
 • "Wij dachten eerst aan het tuintje, maar kozen uiteindelijk voor allemaal kleine vaasjes met daarin heerlijk geurende fresia’s. Zó mooi! Je had het prachtig verzorgd! Dank je wel voor deze persoonlijke en passende kistversiering. #geenrouwkransen" 
   Irene // afscheidsbloemen
 • "Ik ben enorm fan van de losse en luchtige stijl van PeetPlukt! Het kisttuintje dat ze voor mijn vader heeft gemaakt, paste perfect bij zijn persoonlijke afscheid. Invoelend als Peet is, zorgde ze precies voor de juiste bloemen en kleuren. En ondanks het warme juni-weer hebben we de week na zijn afscheid ook nog thuis van het tuintje kunnen genieten.
  Cindy // kisttuintje
 • "Het Kisttuintje voor mijn schoonvader was echt heel mooi. Vrolijk maar mannelijk. Zacht en vriendelijk. Luchtig en los. Een bloemenparadijsje. En wat een cadeau om de vazen met meegebrachte bloemen mee naar huis te nemen. Ik blijf kijken!
   Het was een prachtig afscheid, mede dankzij de bloemen. Wat een gelukje! Dank je wel!!
  Jacobien // kisttuintje

PeetPlukt verzorgt afscheidsbloemen in Amersfoort - Leusden - Achterveld - Stoutenburg - Soest - Baarn - Hilversum - Utrecht 

Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram