afscheidsbloemen uitvaart bloemen Amersfoort Leusden Vathorst Hoogland

Afscheidsbloemen voor een liefdevolle uitvaart

natuurlijke veldbloemen, los en luchtig geschikt

Als je afscheid gaat nemen van een dierbare, dan heb je veel aan je hoofd en je hart. ‘De bloemen’ voor de uitvaart, staan dan niet bovenaan je lijst. Dat wil je uitbesteden aan iemand die haarfijn aanvoelt wat bij jullie past. PeetPlukt in Amersfoort; afscheidsbloemen met oog voor detail.

Wil je geen rouwstuk maar iets luchtigs, natuurlijks en kleurrijks? Denk bijvoorbeeld aan een Kisttuintje met veldbloemen of een bloemenzee van vaasjes voor op de kist. Veldboeketten van alle meegebrachte bloemen, op de afscheidslocatie geschikt. Of misschien wil je juist iets kleins bestellen; met bloementoefjes aan de wilgentenen mand en strooibloemen voor de (klein)kinderen. 

Iedere uitvaart is anders. Zijn bepaalde kleuren of bloemen favoriet? Was er een lievelingsschilderij? Is het een natuurbegrafenis? Is er een tuin waaruit ik een aantal bloemen kan verwerken in het mooie en losse kisttuintje? Samen kijken wat het beste past bij jullie afscheid.

Bloemen bestellen voor de uitvaart

afscheidsbloemen uitvaart Amersfoort
Je kunt er gerust op zijn dat mijn werk naadloos aansluit bij jullie wensen. Het verzorgen van afscheidsbloemen vind ik een waardevol onderdeel van mijn vak. Dat heeft voor mij met zingeving te maken.  Samen bespreken we hoe bloemen een troostrijke bijdrage kunnen leveren aan dit liefdevolle moment. 

Voor elke uitvaart koop ik de veldbloemen vers in. En ik zorg dat de afscheidsbloemen op hun mooist zijn op de dag zelf.  De veldbloemen of het Kisttuintje kom ik altijd zelf even brengen. Mocht je het fijn vinden dat ik ook assisteer op locatie op de dag van de uitvaart of condoleance; dat is ook een mogelijkheid die ik graag met je bespreek. 
Meer PeetPlukt afscheidsbloemen

Lieve woorden

 • Het heeft zo het verschil gemaakt, je mooie hart! 🤍
  Het was heel intens verdrietig maar ook zo waardevol en hoopvol 🙌 // Ilja
 • Wat waren de bloemen schitterend!!! Wat prachtig gemaakt, heeeeel erg blij mee. Heeft bijgedragen aan een prachtige uitvaart. Dank!🙏🏻 Suzanne
 • " Met prachtige vaasjes met boeketjes hebben wij op een hele mooie manier afscheid genomen van mijn moeder. Peet voelde precies aan wat de bedoeling was. En hoe bijzonder is het om dan samen met haar kleindochters de vaasjes op haar kist te zetten. Zo dankbaar dat we dit hebben kunnen doen. Ook het grote boeket namens mijn vader was er net zo één als hij 60 jaar lang elke week voor mijn moeder meenam. Dank je wel Peet door jouw bloemen vaasjes op haar kist hebben we met een traan maar zeker ook een lach afscheid genomen van onze moeder en oma. ❤️🙏😘 " // Audrey
 • "Een kisttuintje. Je hebt er echt iets moois van gemaakt, precies zoals ik het me voorstelde (voor zover dat kan bij een afscheidsstuk voor je moeder). Het idee dat de basis ervan uit mijn moeders eigen geliefde tuin kwam, handgeknipt en -geoogst door jou, vond ik zo’n mooi idee. Pas toen we de kist over het hobbelige tuinpad reden begreep ik wat je bedoelde met ‘beweging’ in de bloemen. Dank voor je creatieve werk, Annephine"
 • "We waren ontzettend blij met het tuintje en de drie bosjes. Dankjewel voor je inleving om zo een mooi stuk voor ons en mama te maken."
  Roosmarijn // Kisttuintje en veldboeketjes
 • "Wij dachten eerst aan het tuintje, maar kozen uiteindelijk voor allemaal kleine vaasjes met daarin heerlijk geurende fresia’s. Zó mooi! Je had het prachtig verzorgd! Dank je wel voor deze persoonlijke en passende kistversiering. #geenrouwkransen" 
   Irene // afscheidsbloemen
 • "Ik ben enorm fan van de losse en luchtige stijl van PeetPlukt! Het kisttuintje dat ze voor mijn vader heeft gemaakt, paste perfect bij zijn persoonlijke afscheid. Invoelend als Peet is, zorgde ze precies voor de juiste bloemen en kleuren. En ondanks het warme juni-weer hebben we de week na zijn afscheid ook nog thuis van het tuintje kunnen genieten.
  Cindy // kisttuintje
 • "Het Kisttuintje voor mijn schoonvader was echt heel mooi. Vrolijk maar mannelijk. Zacht en vriendelijk. Luchtig en los. Een bloemenparadijsje. En wat een cadeau om de vazen met meegebrachte bloemen mee naar huis te nemen. Ik blijf kijken!
   Het was een prachtig afscheid, mede dankzij de bloemen. Wat een gelukje! Dank je wel!!
  Jacobien // kisttuintje

PeetPlukt verzorgt afscheidsbloemen in Amersfoort - Vathorst - Hoogland - Leusden - Achterveld - Stoutenburg - Soest - Baarn - Hilversum - Utrecht 

Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram