Verzenden & Retourneren

Plaats je een bestelling in de webshop? Dan heb je een aantal opties!

Ophalen
Je bestelling staat, in overleg, voor je klaar en we spreken samen af waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Bezorging door PostNL
Je bestelling gaat de volgende werkdag op de bus, tenzij anders afgesproken. Afhankelijk van de drukte van de PostNL ontvang je het product zo snel mogelijk. Ik stuur je de track & trace-code via de mail als je pakket op de is gegaan. Voor verzenden via PostNL betaal je de reguliere verzendkosten.

Retouren
Is het product niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer! Dat kan natuurlijk gebeuren. Binnen 14 dagen - na ontvangst - mag je het product bij mij retourneren. Het is uiteraard belangrijk dat het ongebruikt is, nog in originele verpakking zit en heel is.

Stuur een mail naar peet@peetplukt.nl, met de aankoopdatum en omschrijving van het product. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. Goed om te weten: bij terug sturen van het product zijn de verzendkosten van terugsturen voor eigen rekening.
Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram