Bloemen workshops

droogbloemenkrans en veldboeketten


Wil je een toffe krans met droogbloemen leren maken? Succes gegarandeerd en je hebt maandenlang plezier van je kunstwerk aan de wand. De workshop Droogbloemenkrans is een hit onder vriendinnen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfuitjes.

Hoe maak je zelf een mooi boeket? Hoe kies je nou de juiste bloemen qua kleur en vorm? In welke vaas komen ze het beste tot hun recht? En hoe zet je die bloemen er dan eigenlijk een beetje leuk in? Volg een workshop met een eigen groepje! Met de handige tips uit mijn workshop PeetPlukt Veldboeket word je een ware bloemstylist.

agenda 

Heb je zelf een leuk idee voor een bloemenworkshop: laat het me weten, ik denk graag mee. Een locatie regel ik voor je: bijvoorbeeld in mijn eigen atelier in hartje Amersfoort ( De Stad van Cahen, Muurhuizen 104 ). Heb je zelf een fijne plek voor de workshop? Dan kom ik met plezier naar je toe.

Af en toe bundelen illustratrice en kunstenares Maartje van den Noort en ik onze krachten voor een gezamenlijke workshop Scribbles & Flowers. Eerst leer je bijvoorbeeld een tof veldboeket maken en daarna neemt Maartje je al kijkend en oefenend mee in haar manier van tekenen. Zo vereeuwig je meteen de mooiste bloemen uit je boeket!
Ik heb een vraag over je workshops
Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram