Bloemen workshops

Hoe maak je zelf een mooi boeket? Hoe kies je nou de juiste bloemen qua kleur en vorm? In welke vaas komen ze het beste tot hun recht? En hoe zet je die bloemen er dan eigenlijk een beetje leuk in? Volg een workshop! Met de handige tips uit mijn workshop PeetPlukt Veldboeket word je een ware bloemstylist.

Of wil je een toffe krans leren maken? Succes gegarandeerd en je hebt maandenlang plezier van je kunstwerk aan de wand. De workshop Droogbloemenkrans is een hit onder tieners – ik heb al heel wat (jarige) meiden met vriendinnen blij gemaakt.

Workshop Agenda

Workshop 
Droogbloemenkrans

Workshop veldboeket

Workshop 
op maat

Heb je zelf een leuk idee voor een workshop: laat het me weten, ik denk graag mee. Een locatie regel ik voor je: bijvoorbeeld bij storystore BLUR in hartje Amersfoort. Zij serveren naast heerlijke koffie ook wat lekkers of een broodje: de perfecte combi voor een creatieve lunch of high tea. Heb je zelf een fijne plek voor de workshop? Dan kom ik met plezier naar je toe.

Af en toe bundelen illustratrice en kunstenares Maartje van den Noort en ik onze krachten voor een gezamenlijke workshop Scribbles & Flowers. Eerst leer je bijvoorbeeld een tof veldboeket maken en daarna neemt Maartje je al kijkend en oefenend mee in haar manier van tekenen. Zo vereeuwig je meteen de mooiste bloemen uit je boeket!
Ik heb een vraag over je workshops
Copyright 2021 PeetPlukt -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram